Acties

Bij aanschaf van 2×60 liter of 1×208 liter Motul-olie gratis unieke strandstoel!

Al sinds 1853 is Motul de olie goeroe die je nodig hebt voor je werk. Met een historie vol innovatie en topkwaliteit hebben we nu iets leuks voor je! We zitten midden in de zomer en de temperaturen lopen op. Dus hoe cool zou het zijn als je na een dag sleutelen, kunt uitpuffen in je eigen Motul strandstoel? Daar hebben we iets op gevonden.

Bij elke aankoop van 2 x 60 liter of 1 x 208 liter Motul-olie, krijg je van ons zo’n stoere Motul strandstoel – helemaal gratis! Perfect voor een welverdiende pauze tijdens je werkdag, of om thuis lekker te relaxen na een lange dag onder de motorkap. En het mooie is dat je voor deze actie zelf mag kiezen welke olie je bestelt.

Elke druppel olie die Motul maakt, is het resultaat van hun passie voor perfectie. Of je nu in de garage werkt, bezig bent met landbouwmachines of zware industriële machines onderhoudt, bij Olieservice Zuid kan je voor elke toepassing de beste olie van Motul bestellen. 

Pak deze kans! Het is zomer, de zon schijnt, dus dit is het moment om te investeren in de beste olie en daar ook nog eens een geweldige Motul strandstoel bij te scoren. Maar let op, op is op!

Bedankt dat je voor de olie van Motul kiest en vertrouwt op de kwaliteit die we bij Olieservice Zuid leveren.