Technische ondersteuning

Met meer dan 150 jaar ervaring heeft Olieservice Zuid een geweldige reputatie opgebouwd op het gebied van motoroliën, het oplossen van inwendige motorvervuiling en het achterhalen van de oorzaken van eventuele motorschade. We bieden technische ondersteuning aan jou en je bedrijf, zodat je kunt profiteren van onze kennis en ervaring. Zo brengen we kennis weer terug in de werkplaats.

Het begint bij de juiste olie

Een belangrijk deel van onze service richt zich op het gebruik van de juiste olie. We hebben ontdekt dat monteurs en handelen het advies van grote olieproducenten vaak klakkeloos overnemen, terwijl de keuze voor de juiste motorolie heel nauw steekt.

Natuurlijk zijn de keuzeschema’s van de grote fabrikanten heel bruikbaar. Het is niet voor niets dat we de oliegids van Motul op onze website delen. Je krijgt op die manier al heel snel een goed beeld van de beschikbare producten, en welke olie je zou kunnen gebruiken. Toch is het belangrijk om te beseffen dat elke motor en elk probleem uniek is, en dat de geboden oplossing uit zo’n keuzeschema niet per se de beste oplossing is.

Met onze ruime ervaring geven we een advies op maat, zodat je de problemen van jouw klanten volledig oplost.

Help je klant weer op weg

Niets is zo vervelend dan je klant te laten wachten. Neem vandaag nog contact met ons op voor technische ondersteuning, en help je klant zo snel mogelijk weer op weg.

Meer weten?

Wil je meer weten over de manier waarop Olieservice Zuid en Rapid Specialty jou en je bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we staan je graag te woord.