Motul 300v

Verbeterde prestaties

De nieuwe Motul 300V is uitgebreid met de ESTER Core®-technologie. Deze technologie biedt betere prestaties en betrouwbaarheid en zorgt ervoor dat interne wrijving in de motor wordt verminderd. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe formule voor bewezen vermogens- en koppelwinsten over het hele vermogensbereik.

 

Meer weten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Betere betrouwbaarheid

MOTUL 300V beschermt de motor zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Slijtage van componenten wordt verminderd en er wordt meer stabiliteit, weerstand en verbeterde motorbescherming geboden, zelfs in de meest extreme situaties.

Verbeterde compatibiliteit

MOTUL 300V voldoet aan de moderne brandstoftechnologieën en is volledig compatibel met uitlaatgasnabehandelingssystemen, zoals roetfilters evenals met biobrandstoffen (vooral ethanol) en beschermt tegen LSPI (op kleinere motoren).

Meer weten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Verbeterde duurzaamheid

Voor de nieuwe formule van de 300V-lijn is gebruikt gemaakt van niet-fossiele hernieuwbare materialen die de milieu-impact beperken. Zo is de ecologische footprint met 25% verlaagd tijdens het productieproces.

Het assortiment van MOTUL 300V

MOTUL 300V is verkrijgbaar in verschillende series om aan de vereisten van verschillende voertuigen en rijomstandigheden te voldoen.
 
 

(0W-8/16/20/30 en 5W-30)

MOTUL 300V POWER

De POWER-serie beschikt over de lichtste viscositeitsklasse en is verkrijgbaar van 0W-8 tot 5W-30. De serie levert maximaal vermogen en is geschikt voor motoren die onderhevig zijn aan een lage brandstofverdunning.

(0W-40/ 5W-40/ 10W-40/ 5W-50/ 15W-50)

MOTUL 300V COMPETITION

De COMPETITION-serie beschikt over de gemiddelde viscositeitsklasse en is verkrijgbaar van 0W-40 tot 15W-50. De serie biedt het beste compromis tussen vermogen en betrouwbaarheid en is geschikt voor motoren die onderhevig zijn aan gemiddelde brandstofverdunning.

(10W-60/ 20W-60)

MOTUL 300V LE MANS

De LE MANS-serie beschikt over de hoogste viscositeitsklasse en is verkrijgbaar van 10W-60 en 20W-60. De serie biedt maximale betrouwbaarheid en is geschikt voor motoren die onderhevig zijn aan maximale brandstofverdunning.