Reiniging en smering

Olieservice Zuid werkt intensief samen met Rapid Specialty, producent van hoogwaardige producten om inwendige motorvervuiling tegen te gaan. Bij veel problemen is het vervangen van de motorolie slechts een tijdelijke oplossing. Door gebruik te maken van elkaars kennis, kunnen Olieservice Zuid en Rapid Specialty niet alleen de oorzaak van motorvervuiling herkennen en opsporen, maar ook oplossen.

Waarom reiniging belangrijk is

De milieu-eisen voor motoren worden steeds strenger. De uitstoot van uitlaatgassen is gebonden aan strenge Europese wetgeving. Fabrikanten zijn genoodzaakt om moderne technieken toe te passen om te kunnen voldoen aan de emissie-eisen.

Natuurlijk is dit in de basis een goede ontwikkeling, omdat we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het klimaat. Maar er is ook een nadeel: door de technieken die fabrikanten toepassen, is vervuiling in de motor een steeds groter probleem. Dit leidt regelmatig tot moeilijk traceerbare storingen.

Met de producten van Rapid Specialty kunnen veel van deze storingen voorkomen én opgelost worden. Door de vele fabriekshomologaties op de verschillende oliesoorten kan er een heel gericht advies worden gegeven.

Unieke samenwerking

Door de samenwerking met Rapid Specialty kan Olieservice Zuid profiteren van de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van motorvervuiling. Olieservice Zuid is gespecialiseerd in het opsporen van inwendige problemen in de motor en het gebruiken van de juiste olie, en Rapid Specialty kan vervolgens een advies op maat geven over de beste additieven. Door deze totaalaanpak zijn motorproblemen vaak in z’n geheel opgelost, en gaat jouw klant weer tevreden op weg.

Meer weten?

Wil je meer weten over de manier waarop Olieservice Zuid en Rapid Specialty jou en je bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we staan je graag te woord.