Industrie

Motul – smeermiddelen voor de industrie| Olieservice Zuid

Het belang van goede smering is nergens zo belangrijk als in de industriesector. Het slecht functioneren of zelfs stilstaan van machines kost veel geld, en dat wil je koste wat het kost voorkomen. Met de juiste smeermiddelen van Motul en de benodigde technische kennis van Olieservice Zuid, blijven problemen tot een minimum beperkt.

MotulTech

In de MotulTech-lijn ondersteunt Motul het complete productieproces. Van het gieten van onderdelen, naar het boren en frezen tot het gebruik van de onderdelen in een machine: MotulTech heeft voor elk stadium het juiste product. Het bedrijf weet als geen ander hoe groot de belangen zijn in de industrie, en komt voortdurend met innovatieve oplossingen.

Motul heeft onder andere voor de volgende sectoren specifieke producten ontwikkeld:”

  • Autoindustrie
  • Machine-industrie
  • Mijnbouw
  • Voedselindustrie
  • Plastic-industrie
  • Cement- en betonindustrie
  • Metaalindustrie

Waarom Olieservice Zuid?

Het simpelweg toepassen van de juiste olie is een goed begin, maar daar houdt het nog niet bij op. Daarom kun je ervan op aan dat Olieservice Zuid je niet alleen adviseert over de juiste producten, maar ook over de toepassing ervan. Onze teamleden hebben ruime ervaring opgedaan in de industriesector, en lossen met hun kennis de meeste problemen snel en vakkundig op. Daarnaast onderhouden we nauw contact met de technische afdeling van Motul. Tot slot ben je bij OSZ altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak.

Kostenbesparing

Het gebruik van de juiste smeermiddelen levert voor bedrijven bijna altijd een kostenbesparing op. We zien regelmatig dat machines waarbij de smering en reiniging in orde is, een stuk minder onderhoud vergen. De levensduur van de machines wordt verlengd en de onderhoudskosten gaan omlaag. Bij Olieservice Zuid werken we een checklist af voor het juiste advies, zodat we jouw bedrijf altijd op maat bedienen.

Meer weten?

Vanwege het enorme aanbod van kwaliteitsproducten van Motul, is er voor jouw bedrijf altijd een goede oplossing te vinden. Wil je meer weten? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Neem contact met ons op

Vul hier uw gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.