Automotive

Motul – automotive – alles voor de auto

Olieservice Zuid is exclusief distributeur van Motul-olie voor de automotive-branche. Het Franse bedrijf produceert al ruim 160 jaar hoogwaardige oliën en andere producten voor gebruik in auto’s en trucks. In de samenwerking tussen Motul en OSZ bieden we een totaaloplossing, van olie tot additieven en technische kennis.

Waarom Motul?

Motul staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten voor een hele redelijke prijs. Olieservice Zuid is deze samenwerking aangegaan vanwege het zeer uitgebreide productaanbod, en het feit dat we nauw contact onderhouden met de technische afdeling van Motul.

Motul biedt ruim 100 producten aan, onder andere in de volgende productcategorieën:

  • Motoroliën
  • Transmissieolieën
  • Vetten
  • Hydraulische smeermiddelen
  • Onderhoudsproducten

Motul is een van de eerste olieproducenten die de nadruk legt op de duurzame ontwikkeling van zijn producten. Dit was voor OSZ een belangrijke reden om met ze samen te werken, omdat we samen de verantwoordelijkheid dragen voor een schoner milieu.

MotulEvo

Met de opkomst van automatische transmissies worden auto’s steeds comfortabeler. De keerzijde is dat er ook regelmatig problemen ontstaan door vervuilde transmissies. Met het MotulEvo-concept heeft Motul een unieke oplossing voor het inwendig reinigen van automatische transmissies en het volledig verversen van de olie. Bij de huidige oplossingen blijft er namelijk 1/3 van de olie achter in de koppelomvormer, waardoor problemen door vervuiling niet opgelost worden.

Olieservice Zuid heeft het MotulEvo-concept al bij veel klanten met groot succes toegepast. We zijn dan ook trots dat we deze oplossing ook voor jouw bedrijf kunnen inzetten.

Oliegids

Om je alvast een beeld te geven van de producten van Motul, kun je de oliegids gebruiken. In een paar eenvoudige stappen vind je de juiste olie voor het voertuig waar je aan werkt. Voor vragen en hulp bij specifieke problemen staat Olieservice Zuid altijd voor je klaar. Samen zorgen we voor de beste oplossing voor jouw klanten.

Neem contact met ons op

Vul hier uw gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.