Motul lego nissan nismo gt-r

Nee, dit is geen kitcar of een grap van Ikea. Lego en Nismo hebben hun krachten gebundeld om een geheel nieuwe schaalversie van de Nissan GT-R Nismo uit te brengen. Het is de manier van Lego om de legendarische Nissan GT-R te eren, door deze toe te voegen aan hun Speed Champions-line-up!

Dedicated to Speed Champions

Voor de Speed Champions-serie wil Lego enkele legendarische modellen eren, door ze in hun line-up te introduceren. Het assortiment omvat al een Ford Mustang, een McLaren Senna, een Porsche 930, een Camaro Nascar-racer, een Ferrari F40 en nog veel meer.

Onnodig te zeggen dat de Nissan GT-R het perfecte model is om aan deze lijst toe te voegen. De Nissan GT-R is zonder twijfel een van de meest legendarische auto’s die ooit in Japan zijn gemaakt. Zijn nieuwste versie, de R35, is een van de weinige auto’s die al meer dan 12 jaar in productie is en de populariteit groeit alleen maar.

Een iconische vorm in legostenen

Het omzetten van een iconische vorm zoals die van de Nissan GT-R in Legostenen is geen sinecure en vormde een echte uitdaging voor Lego Speed Champions-ontwerper Chris Stamp. De grootste uitdaging was om de iconische achterlichten van de GT-R zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen …

“In LEGO Speed Champions streven we er altijd naar om nieuwe soorten raceauto’s op te nemen. En toen we ons concentreerden op driften en racen, stond de recordbrekende Nissan GT-R, en vooral de nieuwe GT-R NISMO, bovenaan de lijst. Authenticiteit is altijd onze grootste zorg, en we hebben veel tijd besteed aan het verkennen van verschillende bouwtechnieken om de achterlichten correct na te bootsen, aangezien dit een van de meest herkenbare details van de auto is. Ik ben erg blij met het eindresultaat! “

Drift-snelheidsrecord door Nissan: 304,96 km/u!

En alsof dat nog niet spectaculair genoeg was, is het schaalmodel zelf gebaseerd op de recordbrekende Nissan GT-R Nismo die in 2016 het wereldrecord voor de snelste drift brak. Deze auto produceert meer dan 1300 pk en behaalde een recordsnelheid van 304 km/u tijdens het driften! Een auto die echt een feestje waard is!

Motul/Lego Acties - Nissan GT-R Nismo

Momenteel hebben we maar liefst twee acties om deze exclusieve Motul/Lego Special Edition Nissan GT-R Nismo te bemachtigen. Kijk hieronder wat je er voor moet doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de manier waarop Olieservice Zuid en Rapid Specialty jou en je bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we staan je graag te woord.