Raceway Venray! 2 unieke topdagen vol actie!

✓ Elk uur kans om aan de activiteiten vol actie deel te nemen* ✓ Demo’s en presentaties van Motul, Rapid en Snap-on ✓ Hapjes & drankjes worden verzorgd

Meld je aan voor dit unieke evenement via onderstaande knop

Inschrijven noodzakelijk vanaf 14:00 op de dag zelf. Kom dus op tijd! *Beperkte plaatsen beschikbaar voor de activiteiten.

Olieservice Zuid werkt intensief samen met Rapid Specialty, producent van hoogwaardige producten om inwendige motorvervuiling tegen te gaan. Bij veel problemen is het vervangen van de motorolie slechts een tijdelijke oplossing. Door gebruik te maken van elkaars kennis, kunnen Olieservice Zuid en Rapid Specialty niet alleen de oorzaak van motorvervuiling herkennen en opsporen, maar ook oplossen.

Raceway Venray! 2 unieke topdagen vol actie!

  • Elk uur kans om aan de activiteiten vol actie deel te nemen*
  • Demo’s en presentaties van Motul, Rapid en Snap-on
  • Hapjes & drankjes worden verzorgd

Meld je aan voor dit unieke evenement via onderstaande knop

Meld je aan voor dit unieke evenement via onderstaande knop

Unieke samenwerking

Door de samenwerking met Rapid Specialty kan Olieservice Zuid profiteren van de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van motorvervuiling. Olieservice Zuid is gespecialiseerd in het opsporen van inwendige problemen in de motor en het gebruiken van de juiste olie, en Rapid Specialty kan vervolgens een advies op maat geven over de beste additieven. Door deze totaalaanpak zijn motorproblemen vaak in z’n geheel opgelost, en gaat jouw klant weer tevreden op weg.

Meer weten?

Wil je meer weten over de manier waarop Olieservice Zuid en Rapid Specialty jou en je bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we staan je graag te woord.