Raceway Venray 2024

Raceway Venray 2024: Mis het niet!

Markeer je kalender voor ons niet te missen evenement op 13 en 14 juni! Samen met onze partners Rapid Specialty, Motul en Snap-On organiseren we na het enorme succes van 2023 weer onze beursdagen. Raceway Venray opent zijn deuren voor twee exclusieve beursdagen vol actie en snelheid speciaal voor onze relaties. Dit wil je niet missen! 

Meld je nu aan via beurs2024@olieservice-zuid.nl

Twee dagen vol topactie

Tijdens deze bijzondere beursdagen krijg je de kans om mee te rijden in een LMV8 op de legendarische Oval, deel te nemen aan uitdagende kartwedstrijden, of een levensechte SIM race ervaring in de Motul-truck te ervaren. Er zijn bovendien prachtige prijzen te winnen voor de snelste deelnemers van elke dag. Daarnaast profiteer je van exclusieve aanbiedingen en speciale acties, alleen beschikbaar voor jou als beursbezoeker. 

Deelname aan de activiteiten is beperkt, dus wees er snel bij. Inschrijven kan vanaf 14:00 op de dag zelf.  

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van deze speciale dagen op Raceway Venray, waar snelheid en passie voor techniek samenkomen in een exclusieve setting. Zorg dat je op tijd komt om je plek te garanderen! 

Raceway Venray wordt naast Olieservice Zuid mede mogelijk gemaakt door:

Rapid Specialty 

Vertrouw op de specialistische reinigings- en smeermiddelen van Rapid Specialty. Met een uitgebreide reeks hoogwaardige additieven bieden ze voor elk motorprobleem een gerichte oplossing. Met de belofte “Exceeds all Expectations” levert Rapid Specialty niet alleen additieven die aan hoge verwachtingen voldoen, maar ook de noodzakelijke expertise voor optimaal gebruik. Ga de strijd aan tegen inwendige motorvervuiling, kies voor Rapid Specialty.

Motul
Motul, een toonaangevend Frans bedrijf met 165 jaar ervaring, produceert hoogwaardige motoroliën die voldoen aan strenge Euro-normen en talrijke fabriekshomologaties. Dankzij deze certificeringen zijn Motul’s oliën geschikt voor een breed scala aan motoren, van moderne voertuigen tot oldtimers. Als pionier in de olie-industrie, blijft Motul innoveren, zoals blijkt uit hun MotulEvo-concept voor automatische transmissies. Motul; dé onafhankelijke specialist in de productie van smeermiddelen.

Snap-On
Snap-on is hét toonaangevende merk op de werkplaats en de onmisbare partner voor automonteurs wereldwijd. Opgericht in 1920 in Milwaukee, Wisconsin, heeft Snap-on zich gevestigd als de ultieme leverancier van hoogwaardige gereedschappen en apparatuur voor de auto-industrie. Met een uitgebreid assortiment van robuuste handgereedschappen, geavanceerde power tools en nauwkeurige diagnostische apparatuur, staat Snap-on synoniem voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid op de werkplaats.